Tävling & bana

Ett tufft lopp för alla

Bootcamp Games är ett lopp som ställer både deltagarnas fysiska och psykiska förmåga på prov. Loppet är ett så kallat OCR lopp, Obstacle Course Race, ett lopp där deltagarna möter specialbyggda och naturliga hinder utmed en krävande bana på tid.

Loppet vänder sig till utövare i alla åldrar, både elit, motionär, teenage och kids som vill utmana sig själva och vara med om en helt unik upplevelse! I klasserna elit, motionär och teenage möter deltagarna ett 40-tal hinder som ska passeras över 6 kilometer. Loppet går över Bosses backe och in i Värmdös skogar och sedan via Näverängsvägen.

För kids är loppet en och en halv (1,5) kilometer och ett 20-tal hinder på en anpassad nivå och bana. Självklart kan föräldrar se och heja på sina kämpar under hela loppet.

Klasser

 

Elit: Från 18 år, 6 km med cirka 40 hinder.

Här krävs att du sprungit Bootcamp Games på en tid under 55 minuter eller placerat dig bra på Tough Viking eller Toughest. Har du frågor, maila oss gärna!

Vuxen: Från 18 år, 6 km med cirka 40 hinder

Elit Teenage: Från 10 till 17 år, 6 km med cirka 40 hinder.

Här krävs att du sprungit Bootcamp Games på en tid under 60 minuter eller placerat dig bra på Tough Viking eller Toughest. Har du frågor, maila oss gärna!

Teenage: 10-17 år, 6 km med cirka 40 hinder

Kids: 5-12 år, 1,5 km med cirka 20 hinder

 

Superkids: 5-12 år, 2 varv på kids-banan, ca 3 km med cirka 40 hinder

 

Kids-vuxen: 5-12 år med en vuxen, 1,5 km med cirka 20 hinder. Du anmäler och betalar enbart för barnet, som vuxen springer du med som stöd gratis.

Tycker man att något hinder är läskigt så får man springa vidare till nästa utmaning...

Det finns en startplats för alla!

Funktionärerna är våra superhjältar


Våra fantastiska funktionärer finns där för dig. Glada, peppande och hjälpande står de utmed hela sträckan och vid alla hinder för att guida dig rätt och heja på.

© 2017 Wellnesgruppen